Sport

2017.06.26. 18:10

Második és negyedik - Az U-17-es Eb-t követően a felnőttek is pályára léptek

VESZPRÉM - Négy veszprémi játékossal a soraiban ért el szép eredményt az U-17-es magyar férfi strandkézilabda-válogatott.

Horváth Gábor

Együttesünk kissé döcögősen kezdett, de aztán egyre jobb játékkal egészen a döntőig menetelt a zágrábi rendezésű kontinenstornán.

A fináléban Spanyolország jobbnak bizonyult, de a fiúk így sem szomorkodtak, hiszen rengeteget javítottak a tavalyi kilencedik helyen. A válogatottat négy veszprémi játékos, Fenyvesi Marcell, Hornyák Bence, Viktor Melnyicsuk és Tóth Benedek erősítette.

Az U-17-es magyar strandkézilabda-válogatott egészen a fináléig menetelt az Eb-n
Fotó: a szervezők

A felnőtt nemzeti együttes - a fiatalokat követően - szintén a horvát fővárosban lépett pályára az idei Eb-n. A csapat egészen az elődöntőig jutott, ahol kikapott a későbbi győztes spanyoloktól.

A fiúk sajnos a bronzmeccset sem tudták megnyerni, a címvédő horvátok jobbnak bizonyultak.

Gulyás István együttesében szintén több Veszprém megyei játékos szerepelt, a keret: Balogh Ádám, Gábori Máté, Gyene Norbert, John András, Kun Attila, Nagy András, Priczel Bence, Vitáris Norbert, Vizes Patrik, Zakics Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!