Az ár: 64 millió euró

2019.01.02. 14:29

A Chelsea megvásárolta a Dortmund húszéves támadóját

A Bundesliga éllovasának közleménye szerint az amerikai Christian Pulisicet ezt az idényt még – kölcsönjátékosként – nevelőegyesületében tölti, így csak a következő szezonban csatlakozik a londoni klubhoz.

PHOTO MOUNTAIN: Pulisic changes to Chelsea in the summer Borussia Dortmund have agreed with English Premier League club Chelsea on a transfer of the Dortmund offensive player Christian Pulisic with immediate effect. Archive photo; Christian PULISIC (DO), half-length portrait, football 1. Bundesliga, Borussia Dortmund (DO), press date on 10.08.2018 in Dortmund / Germany. å | usage worldwide

Forrás: ELMAR KREMSER / SVEN SIMON / DPA / AFP

Pulisic szerződése a következő szezon végén járt volna le Dortmundban. Michael Zorc sportigazgató elmondta, hogy a fiatal játékos mindig is a Premier League-ről álmodott, a Chelsea pedig rendkívül jövedelmező ajánlatot adott.

Pulisic 2016 januárjában, mindössze 17 évesen mutatkozott be a sárga-feketéknél. 115 mérkőzésen lépett pályára, 15 gólt szerzett és 24 gólpasszt adott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában