Jó formában várja a meccset a Viktória

2019.09.20. 18:08

A Diósgyőr a vendég

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a ­Diósgyőri VTK-t fogadja.

Pum András

Kiss Zsófia és társai riválist fogadnak

Fotó: Unger Tamás

Remek formában várják a vasárnapi mérkőzést a szombathelyiek, három győzelemmel és egy döntetlennel a bajnoki táblázat második helyén állnak. Legutóbb 3-1-re verték az ETO FC Győrt a Rába partján. A vendég diósgyőriek eddig egy meccsel kevesebbet játszottak – mindhárom összecsapásukat odahaza vívták. A nyitányon 2-0-ra verték az Astrát, 6-1-re a Győrt, az elmúlt fordulóban viszont 5-1-re kikaptak az FTC-től.

Kiss Zsófia és társai riválist fogadnak
Fotó: Unger Tamás

– A diósgyőriekkel mindig szoros meccseket vívunk – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória edzője. – Ezúttal annyi előnyünk lehet, hogy a nyáron igazolt öt játékosuk még nem épült be teljesen a csapatba, emiatt vélhetően nem lesznek olyan szervezettek, mint tavaly. Amennyiben nyerünk, teljesítjük az erre a fél szezonra kitűzött pontszámot – márpedig győzni akarunk. Tálosi Szabina a különedzésen megsérült és Tóth I. Alexandra sem bevethető.

Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Rácz, Tóth II. A. – Szakonyi, Manhart, Öreg – Siklér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában