Sport

2013.12.15. 18:00

A kis jáki tornászok sikerei

Remekül szerepeltek a Jáki Nagy Márton Általános Iskola tornászai a XIV. Réthy Sándor emlékversenyen.

Horváth Erika

A hagyományos országos emlékversenyen a jákiak 1. osztályos tornászai életük első megmérettetésén vettek részt. A gyerkőc kategóriában négyfős vegyes csapatok szerepelhettek A Molnár Nikol, Németh Enikő, Takács Dorina és Óvári Ákos összetételű együttes nagyszerűen megállta a helyét, bronzérmet szerzett.

A jáki tornászok. Balról: Óvári Ákos, Szabó Félix, Takács Dorina, Németh Enikő, Molnár Nikol, és a felkészítőjük, Weidinger Veronika

Az I–II. korcsoportos fiúk 38 fős mezőnyében Szabó Félix talajon 9,6, gyűrűn 9,6, ugráson 9,4 pontot gyűjtött, 28,6 összetett eredményével a legjobbnak bizonyult, aranyérmes lett. A gyerekek edzője Weidinger Veronika, illetve Félix felkészítésébe a Szombathelyi Sportiskola edzőgárdája is besegít. Mi több, a nagy férfitorna hagyományokkal rendelkező győri Bercsényi DSE-ben is felfigyeltek a tehetségére, s az egyesületi versenyeken már az ő színeikben szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!