Sport

2006.06.06. 22:00

A legnívósabb megyei sportnap

Celldömölk (gab) - Kemenesalja központjában rendezik a XIII. Vas Megyei Sportnapot a hétvégén. A háromnapos rendezvénysorozat bõvelkedik versenyekben és bemutatókban.

Mórocz Zsolt

A Vulkán fürdõ szabadtéri medencéinek átadási ünnepségével együtt rendezik meg a megyei sportnapot. Tegnap dr. Varga Zoltán megyei sportigazgató és Fehér László, Celldömölk polgármestere sajtótájékoztatón ismertették a háromnapos programot. Dr. Varga Zoltán szerint az eddigi legnívósabb sportnapra van kilátás, hiszen a húsz sportrendezvényen közel ezer résztvevõt várnak a bemutatókra és a versenyekre.
A XIII. Vas Megyei Sportnap megnyitóünnepsége pénteken 10 órakor lesz, aznap egészen estig, illetve szombaton délután is várják a közönséget.
Az alsósági sportcsarnokban már fél kilenctõl asztalitenisz-bemutató és tömegsportverseny várja az érdeklõdõket. A fürdõnél felállított rendezvénysátorban fél tizen- egykor sakk-szimultánt játszhatnak Lakos Nikolettával, a Haladás VSE nagymesterével, ezenkívül lesz 2006 méteres utcai futóverseny, kerékpáros és városi segédmotoros ügyességi versenyek. Fél tizenegytõl az UFC 2000 labdarúgópályáján tartják a Bozsik-program utánpótlás labdarúgótornát, 15 órától pedig a Vas megye-Necker-Odenwald U18-as mérkõzést, illetve a celldömölki öregfiúk és a megyei sportigazgatóság csapatának összecsapását láthatja a közönség. Szombaton délután fél kettõtõl streetball-versenyek és görkorcsolya-bemutatók, fél öttõl íjász- és lövészbemutatók lesznek, fél hatkor pedig Dancsó Zoltán kick-box világbajnokkal találkozhat a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!