Sport

2013.03.01. 18:32

A Marcalit verte a Haladás női kézicsapata

Szombathely - Az NB IB-s női kézilabda-bajnokság 17. fordulójában a bentmaradásért küzdő Haladás VSE a stabil középcsapatnak számító Marcalit verte meglepően magabiztosan.

Tóth Gábor

Nagyon kellet már a győzelem az újonc Haladásnak, ennek megfelelően motivált, nagyon harcos játékkal rukkoltak elő a fiatal szombathelyiek sikerült is meglepni ellenfelüket. A hazaiak stabilan védekeztek, gyors pontos támadásokat vezettek (5. perc: 4-1). Az előnybe került házigazda erőltette a gyors játékot, a sok futásra kényszerített idősebb Marcali pedig egyre nehezebben tartotta a lépést. A zöld-fehérek lelkesedése akkor sem hagyott alább, amikor már jelentős fórban voltak, nem hagyták, hogy az ellenfél visszajöjjön a meccsbe. A hazaiaknál ezen az estén nem volt gyenge pont, a játék minden elemében riválisuk fölé nőttek. A különbség meglepőnek tűnik, de a játék képe alapján a HVSE győzelme ilyen arányban is megérdemelt.

Gönczöl Tünde (labdával) tör megállíthatatlanul kapura. A Haladás játékosa remek, ráadásul gólerős kézilabdával rukkolt elő. Fotó: Unger Tamás

Haladás VSE - Marcali VSZSE 44-31 (21-17)

Szombathely, 100 néző, NB IB-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Balogh, Tóth.

HVSE: TÖMŐ PUKLER 11, SZECSŐDI 5, CSÁSZÁ 4, BOLFÁN 85, MAYER 9, Jakab 2. Csere: Vaskó (kapus), GÖNCZÖL 5, Szoták, Debreczeni. Edző: Bölöni Roland.

Marcali: Bődör GÁCSER 8, Major 6, Balogh P. 6, Hanusz 4, Balogh B. 6, Bajhóber 1. Csere: Bán (kapus), Tanai, Bors, Szabó, Bárczi. Játékos-edző: Balogh Beatrix.

Bölöni Roland: A győzni akarás diadala volt ez a mérkőzés!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!