Sport

2014.04.01. 18:10

A második nyert a harmadik ellen

A női röplabda NB II. nyugati csoportjának második helyezettje, a Honvéd Zrínyi SE fogadta a Haladás VSE-SZoESE-t. Hazai győzelem született.

Horváth Erika

Honvéd Zrínyi SEHaladás VSE-SZoESE 3:1 (16, -22, 22, 17)

Budapest, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Mihály, Varga.

HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Simon F., Horváth M., Erdősi, Werkman. Csere: Halmosi, és Németh E. Edző: Bodzer Attila.

Hagyományosan 3:2-es eredménnyel zárultak a két csapat utóbbi találkozói, ismét nagy csata volt várható. Ezúttal Tóth Lillát és Homor Reginát voltak kénytelenek nélkülözni a szombathelyiek.

A rangadót a hazaiak kezdték jobban, lendületes játékkal könnyen nyerték az első szettet (25-16). A másodikban jelentősen feljavult a vasiak nyitásfogadása és támadása. 8-12-es vezetésük után azonban ledolgozták hátrányukat a békásmegyeriek, de 18-18-tól ismét a szombathelyiek vették kezükbe az irányítást és szépítettek (22-25). A harmadik szett közepéig a HVSE-sek voltak előnyben (8-13), az óraátállítás és a korai kelés (11-kor kezdődött a meccs) miatt azonban egyre jobban elhatalmasodott rajtuk a fáradtság. Ezután már csak időlegesen sikerült feltartóztatni a hazaiakat (25-22). A folytatásban míg a fővárosiak egyre eredményesebben röplabdáztak, a fáradt vendégeket a jól játszó Werkman Viktória kézsérülése is sújtotta. Így ezúttal nem volt szükség ötödik szettre (25-17).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!