Sport

2017.02.01. 18:40

A söptei U9 büntetőzött jobban

Táplánszentkereszt - A szervezők csapata, a Söpte U9 nyerte a korosztályos Sopron Bank Kupa teremtornát.

Tóth Gábor

A tornát szervező Söpte SE aranyérmes U9-es csapata Fotó: Söpte SE

Az U9-es tápláni teremfocitornán hat együttes (Király SZSE, KSK Táplánszentkereszt, Kőszegi FC, Söpte SE, Grundball PFC, UFC Kőszeg) vett részt. A 4+1 fős csapatok 1x9 perces mérkőzéseket vívtak, az alapszakaszban mindenki játszott mindenkivel. A folytatásban aztán az első helyezett a negyedikkel, a második pedig a harmadikkal játszott elődöntőt. Az alapszakaszban az UFC Kőszeg minden meccsét megnyerte, az elődöntőben viszont 2-1-re kikapott a Grundballtól. A másik ágon a Söpte 1-0-ra legyűrte a Kőszegi FC-t. A bronzmeccsen az UFC Kőszeg 2-0 arányban jobbnak bizonyult a Kőszegi FC-nél. A fináléban 1-1-es eredménnyel zárult a Söpte-Grundball csata, a büntetőket viszont jobban rúgták a söptei gyerekek, így megnyerték a tornát.

Sopron Bank Kupa, végeredmény: 1. Söpte SE (Joó Péter, Hantó Levente, Mészáros Bence, Kiss Máté Péter, Piskor Noel, Szanyi Adrián, Péntek Kristóf, Bosits Botond játékosok, Szabó Erika, Udvardi László edzők), 2. Grundball PFC, 3. UFC Kőszeg, 4. Kőszegi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!