Sport

2009.11.30. 03:28

A SZoESE női kézilabdacsapata kilencgólos vereséget szenvedett a Vasastól

A Szombathelyi Egyetemi SE női kézilabdacsapata gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett vereséget a Vasastól.

Vastag Nándor

SZoESE: Ibriksz - Kiss 1, Gönczöl 9, Debreczeni 1, Földi 3, Jámbor 6, Sulyok 6. Csere: Pukler 3, Takács D., Szalai 1, Vígh, Horváth 1, Besz- szer. Edző: dr. Woth Péter.

Vasas: Megyesi - Tóth 3, Takács L. 8, TURCSÁNYI 12, Szalontai 5, KLIVINYI 9, Nagy 1. Csere: Brunner (kapus), Hárs, Kovács, Krizsán 4. Edző: Papp György.

 

Hétméteres: 3/3, ill. 4/3.

 

Kiállítás: 10, ill. 4 perc.

A hazaiak Kovács Alexandrát munkahelyi elfoglaltság miatt nélkülözték, míg Szalai Szilvia hasonló okokból késve érkezett a meccsre. A SZoESE így nem tudott az alapcsapatával felállni, de eleinte ez nem okozott gondot (11. perc: 9:6). A lendülete a 22. percig tartott (16:14), ez-után a nagy rohanásban lassan fáradni kezdtek játékosai, és átvette az irányítást a Vasas.

A szombathelyieknek ekkor már az átlövései sem sikerültek, ezért kissé el is bizonytalanodtak. A szünet után némileg csökkent a tempó, de a vendégek tartották előnyüket (40. perc: 23:30). A gólokban rendkívül gazdag mérkőzést végül kilenc találattal nyerték a fővárosiak. - Ifi: 21:28 (11:18). - Ld.: Földi 7, Takács 5.

Dr. Woth Péter: - A csapatok Hunyadi János méltó követői voltak. A legjobb védekezés a támadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!