Sport

2009.02.03. 03:27

A SZoESE nyerte a rangadót

<b>Szombathely </b> - Az első és a harmadik játszma szoros volt, ám a Szombathelyi Egyetemi SE és a Leon SE NB II-es női röplabdarangadót ismét 3:0-ra nyerte az egyetemi csapat.

Horváth Erika

SZoESE: Laki, Simon, Werkman, Magyarósi, KORONCZAI, KENESEI. Csere: Molnár (liberó), Bíró, Tóth L. Játékos-edző: Magyarósi Andrea.

Leon: Gácsi E., Kiss B., Mészáros, Gácsi K., Szanyi, Kleizer. Csere: Németh P., Iván. Edző: Borsodi Gábor.

A két szombathelyi csapat a szezonban már másodszor találkozott. Ezúttal is 3:0-s SZoESE-s győzelem született, ám jóval szorosabb szettekkel, mint novemberben.

A magasabb szerkezetű, rutinosabb - bár betegségek, sérülések miatt kissé legyengült - egyetemistákkal jól tartották a lépést a leonos fiatalok, 19:20-nál még vezettek is, ám fordítottak a hazaiak (25:20). A második játszmának viszont csak az eleje volt szoros, utána egyértelműen felülkerekedett a SZoESE (25:14). A harmadik játékrészben nyújtották a legjobb teljesítményt a vendégek, jó esélyük volt a játszmanyerésre is, ám 24:24 után Kenesei rövidre zárta a mérkőzést (26:24).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!