ZALAEGERSZEG

2018.04.10. 20:04

A több pont is kevés volt a Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es férfi röplabdacsapatának

Szoros küzdelemben elbukta a ZTE elleni idegenbeli rájátszásmérkőzését a Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es férfi röplabdacsapata.

Horváth Erika

ZTE RK-Szombathelyi Egyetemi SE 3:2 (23, -25, -15, 23, 9). – Zalaegerszeg, NB II-es férfi röplabda, rájátszásmérkőzés, vezette: Selega, Hegedűs B.

SZoESE: Marsai, PÉK, ifj. Bodovics, Konetsny, Újvári, SZABÓ G. Csere: Koller (liberó), Barbalics, Szabó Á. Játákos-edző: Szabó Gábor.

Akárcsak a két csapat legutóbbi, szombathelyi találkozója, a rájátszás első mérkőzése is nagyon szoros csatát hozott. Az első két játszmában végig egy-két pont volt csak a különbség, az elsőben a hazaiak (25-23), a másodikban a vendégek értek előbb célba (25-27). Utóbbiak meg is tudták őrizni lendületüket, nagyon könnyen nyerték a harmadik játékrészt (15-25). A következőben azonban már végig a zalaiak vezettek. A finisre ugyan sikerült utolérnie őket a szombathelyieknek, de a fordításra már nem maradt erő (25-23). Az ötödik, rövidített játszmában a ZTE simán egyértelműsítette győzelmét a mérkőzés egészében több pontot szerző SZoESE-vel szemben (15-9).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában