Sport

2010.11.15. 14:46

Aczél Zoltán: Kenesei a meccs után bocsánatot kért a csapattól

Sokasodnak a viharfelhők a Rohonci út felett: sérült, eltiltott játékosok nehezítik a Haladás NB I-es labdarúgócsapatát edző Aczél Zoltán dolgát. A vasárnapi, Üllői úti meccsen kiállított Kenesei Krisztián a lefújás után bocsánatot kért társaitól.

Vas Népe

A 14. játéknapon a Haladás az FTC vendégeként kapott ki 2-1-re. Ám a három pontnál többet veszített a szombathelyi alakulat, hiszen a vasárnapi mérkőzés 61. percében sérülés miatt le kellett cserélni Sipos Norbertet, Kenesei Krisztiánt pedig a találkozó lefújása után szövegért kiállította Szabó Zsolt játékvezető. A két kulcsember kiesése azért is komoly érvágás, mert a Haladás amúgy sem bő kertéből már hetek óta hiányzik a műtét után lábadozó Molnár Balázs, Ugrai Roland és Kovács István - ők ősszel már nem játszanak.

Továbbá sérüléssel bajlódik Irhás Ignác, Lattenstein Norbert és Rajos Gábor.


- Valóban nem vagyunk könnyű helyzet, de valahogyan túl kell lépnünk a nehézségeinken - fogalmazott Aczél Zoltán, a Haladás vezetőedzője. - A problémáink ellenére az öltözőben nincs gond, motivált a társaság, tudom, hogy a sérültek közül aki képes lesz rá, az vállalni fogja a játékot a következő meccseken. És abban is biztos vagyok, hogy a hiányzók helyére beugrók kitesznek majd magukért. Egyébként Kenesei a mérkőzés után egyből bocsánatot kért a csapattól, tudta ő is, hogy nagyot hibázott. A fegyelmi tárgyalásra elutazik, megpróbálja előadni az érveit. Ettől függetlenül én attól tartok, mivel szövegért állították ki, két meccsre szóló eltiltást kap. Ne legyen igazam... Visszatérve a napi gondjainkra: kicsit bosszant, hogy a tavaszi fordulókból két meccset előrehoztak őszre - november végén fogadjuk a Szolnokot, december elején pedig megyünk Zalaegerszegre. A Haladásnak most nagyon jól jönne a téli pihenő, továbbá szükségünk lenne egy kis vérfrissítésre a keretben, és egy jó felkészülésre. Ám nem szeretnék keseregni, a problémáinkat majd megoldjuk valahogyan, és az idei három meccsünkön megpróbálunk annyi pontot szerezni, amennyit csak lehet.

- Csináltam egy cselt, visszahútam a labdát, amikor érkezett az ellenfél játékosa, akire nem számítottam, és labdástól együtt kirúgta a bokámat - elevenítette fel sérülése körülményeit Sipos Norbert. - Fájt a a lábam, kicsit be is dagadt. A hétfő délutánt a kórházban töltöttem, szerencsére nincs szakadás, csak meghúzódott a szalag, és egy kicsit zúzódott a boka. Reményeim szerint a hétvégi Debrecen elleni meccsen már pályára léphetek. Legalábbis és mindent megteszek, hogy szombaton számíthassanak rám a társak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!