Kosárlabda

2019.07.27. 19:05

Amerikai irányítót szerződtetett a Falco

Quinton Hooker egy szezonra írt alá a sárga-feketékhez.

vaol.hu

Fotó: falcokc.com

Az 1-es poszton bevethető, 24 esztendős, 183 cm magas, 93 kg-os játékos a 2019/2020-as szezonban sárga-fekete mezben szerepel – írja a klub hivatalos honlapja.

– Örömmel tájékoztatom szurkolóinkat, hogy megtaláltuk új, 1-es poszton bevethető játékosunkat. Az Egyesült Államokból, Minnesota állambeli Brooklyn Parkból származó Quinton Hooker egy szezonra érkezik és augusztus közepétől már Szombathelyen készül – fogalmazott Gráczer György, a Falco ügyvezetője, aki ezúttal is megerősítette, hogy továbbra s három idegenlégiósban gondolkodik a klubevezetés, így Reddic és Hooker után még egy 4-5-ös poszton bevethető légiós érkezésével válhat teljessé a Falco kerete.

Hooker szülővárosában, Brooklyn Parkban kezdte sportkarrierjét, majd 2013/2014-ben a North Dakota (NCAA) csapata következett, majd 2017-ben tette át székhelyét Európába. A lengyel GTK Gliwice együttesében 31 meccsen lépett pályára. Tavaly, vagyis a 2018-2019-es szezonban a Jean D'Arc Vichy Clermont Metropole csapatában pattogtatott.

Az alábbi videóban a francia csapatban átélt legszebb pillanatait örökítették meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában