Sport

2009.07.31. 19:08

Angyalföldön nyert a Pintér-legénység a labdarúgó NB I-ben

Budapest - A Győr kétgólos győzelmet aratott a Vasas vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén.

MTI

A zöld-fehéreknek ez az első bajnoki sikerük Pintér Attila vezetőedző irányításával, míg a Vasas az eddigi két meccsén hét gólt kapott és mindössze egyet lőtt.

Soproni Liga, 2. forduló:

Vasas-Győri ETO 0-2 (0-1)

Illovszky Stadion, 1000 néző, v.: Veizer
 
Gólszerzők: Józsi (41.), Kink (71.)
Sárga lap: Lázok (16.), ill. Djordjevic (17.), Fehér (60.) 

Vasas: Tulipán - Balog Zs., Kovács G., Villám, Laczkó - Pavicevic, Szűcs P. (Kincses, 61.) - B. Tóth (Divic, 61.), Dobric (Bakos, 72.), Piller - Lázok 

Győri ETO: Stevanovic - Fehér (Koltai, 70.), Djordjevic, Stanisic, Szabó O. - Tokody, Pilibaitis, Józsi, Völgyi (Bicak, 45.) - Kink, Copa (Berde, 81.)

A Vasas kezdett jobban, de helyzetek nem alakultak ki a kapuk előtt a rengeteg pontatlan passz miatt. A vendégek a szünet előtt egy nagy védelmi hibát kihasználva vezetéshez jutottak. A folytatásban ennek megfelelően a hazaiak próbáltak irányítani, de továbbra sem találtak fogást a rivális védelmén, sőt Kink bombagólja végleg eldöntötte a három pont sorsát. 

A rutinosabb győriek különösebb megerőltetés nélkül győzték le a megfiatalított Vasast.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!