Sport

2006.07.10. 02:26

Aranyérmes a férfi párbajtőrcsapatunk

Izmír (mti) - Aranyérmet szerzett a magyar férfi párbajtőrcsapat a török-országi Izmirben rendezett vívó Európa-bajnokságon.

Mórocz Zsolt

Izmír (mti) - Aranyérmet szerzett a magyar férfi párbajtőrcsapat a török-országi Izmirben rendezett vívó Európa-bajnokságon. Remek teljesítménnyel jutott be a vasárnapi döntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott, és ott sem hibázott. A Kovács Iván, Imre Géza, Boczkó Gábor, Fekete Attila összeállítású együttes a 19 csapatot felvonultató mezőnyben a nyolcaddöntőben a fehérorosz gárdát verte fölényesen, majd a legjobb nyolc között az ukránokat győzte le 44-38-ra. Az elődöntőben aztán az orosz válogatottat verték a mieink 3527-re. A magyar csapat a döntőben Lengyelország legjobbjaival találkozott, és magabiztos 4531 arányú győzelmet aratott. Női csapatunk a 7. helyért 4335-re verte Hollandiát. Izmír (mti) - Aranyérmet szerzett a magyar férfi párbajtőrcsapat a török-országi Izmirben rendezett vívó Európa-bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!