Copa América

2019.06.20. 09:04

Argentína továbbra is győzelem nélkül áll

Két forduló után is nyeretlen az argentin labdarúgó-válogatott a Copa Américán, miután a csoportkör második fordulójában 1-1-es döntetlent játszott Paraguay csapatával.

Forrás: AFP

Fotó: Douglas Magno

A találkozón a paraguayiak az első félidőben Richard Sánchez találatával szereztek vezetést, ezt Lionel Messi a második játékrészben büntetőből egyenlítette ki. A paraguayiak egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, többször próbálkoztak kapura lövéssel, mint az argentinok, akik így két mérkőzés után egyetlen szerzett ponttal csoportjuk utolsó helyén állnak.

A B csoport másik összecsapásán Kolumbia az olasz Atalantában játszó Duvan Zapata hajrában fejelt góljával 1-0-ra legyőzte az Ázsia Kupa-győztes Katart. A gólpasszt a 2014-es világbajnokság gólkirálya, James Rodríguez adta. Sikerükkel a kolumbiaiak csoportelsőként továbbjutottak.

Eredmények, B csoport, 2. forduló

Kolumbia-Katar 1-0 (0-0)

gól: Zapata (86.)

Argentína-Paraguay 1-1 (0-1)

gól: Messi (57., tizenegyesből), illetve Sánchez (37.)

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) Kolumbia 6 pont, 2. Paraguay 2, 3. Katar 1 (2-3), 4. Argentína 1 (1-3)

Forrás: MTI

Borítókép: Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott játékosa a Copa Américán a Paraguay elleni mérkőzésen 2019. június 19-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában