Sport

2015.06.22. 10:50

Asztalitenisz: Veteránok a ranglistapontokért

Celldömölk – A Magyar Asztalitenisz Szövetség nyílt veterán ranglista versenyének volt házigazdája a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka szakosztálya.

Stemmer István

Kétnapos veterán viadal rendezését kapták meg a celldömölkiek, a kilenc állomásból álló ranglistaverseny-sorozat ötödik rendezvényének volt helyszíne az alsósági sportcsarnok. A 40 éven felüli pingpongosokat öt korcsoportba sorolták, háromban Vas megyei indulók is voltak. Amúgy az ország minden tájáról érkeztek, még Fehérgyarmatról, Szegedről, Mezőtúrról, Ózdról is. A résztvevők a kánikulai melegben sem vesztették el lelkesedésüket, nem ismertek elveszett labdát. Női számokat viszont nem tudtak rendezni, az egyetlen jelentkezőt, Beke Erika (Sabaria) a férfiakkal volt kénytelen játszani.

Útban a győzelem felé. Fehér László (kékben) és Sebestyén Róbert (pirosban) az 50–59 évesek korosztályában aranyérmes lett. Fotó: Stemmer István

A helyezések minden korcsoportban izgalmas összecsapásokon dőltek el. Vas megyében is maradt egy aranyérem: az 50–59 évesek kategóriájában Fehér László (CVSE) – Celldömölk polgármestere – a balatonalmádi Sebestyén Róberttel párosban végzett az élen. Az öt duó körmérkőzése során három győzelemmel és egy vereséggel érdemelték ki az első helyezést. A 60–69 éveseknél a Fekete Béla–Szatmári Miklós (Haladás) páros negyedik lett, a 40–49 éveseknél Beke Erika a jászberényi Bende Tamással ötödikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!