Sport

2011.01.18. 10:50

Az AC Milan megtette ajánlatát a szombathelyi Tamás Krisztiánért

Újabb fejlemény a Tamás Krisztián-AC Milan ügyben: a milánói klub megtette ajánlatát az Illés akadémia 16 esztendős tehetségéért, immáron a szombathelyieken múlik, hogy elfogadják-e piros-feketék által kínált feltételeket.

Pum András

Mint arról elsőként beszámoltunk, az olasz milannews.it értesülése szerint - amelyet átvett a szintén talján tuttomercatoweb.com portál is - a szombathelyi Illés akadémia 16 esztendős labdarúgója Tamás Krisztán a héten aláírhat a világhírű AC Milan alakulatához. Nos, mint azt Tóth Miklós, az Illés-akadémia klubigazgatója érdeklődésünkre elárulta: nem eszik olyan forrón a kását, ugyanakkor az is tény, hogy - a korábban már két alkalommal az olasz sztárklub által tesztelt - Tamás Krisztián valóban közel került a piros-feketékhez.

- Azt nem tartom valószínűnek, hogy a héten eldől Tamás sorsa, ugyanakkor tény, hogy a Milan konkrét ajánlatát tett a játékosért - mondta Tóth Miklós. - Ezt a focista menedzserétől, a szakmában jó nevű olasz Claudio Vigorellitől tudjuk. A jelek szerint tehát Krisztián korábban rendkívül jó benyomást tett a milánóiakra, elégedettek voltak a teljesítményével, így hamarosan - hogy pontosan mikor azt nem tudom - személyesen az akadémia egyik alapítója, Illés Béla Milánóba utazik, hogy tárgyaljon az olaszokkal. Azért nem a héten, mert úgy tudom, a Milan elnöke, Adriano Galliani úr jelenleg nem tartózkodik Milánóban. Ami az anyagiakat illeti: az Illés akadémia nevelési költséget kaphat a futballistáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!