Sport

2006.07.17. 11:45

Az ügyvédnő válasza (2004.10.19)

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombathely (he) - Tegnap közöltük a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) határozatát, amelyet a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) és a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) lefolytatott fegyelmi vizsgálatainak ismeretében hozott az athéni olimpián dop-pingügyekkel kapcsolatban. Illetve beszámoltunk Schmitt Pálnak, a MOB-elnökének bocsánatkéréséről az európai sportminiszterek konferenciáján. Úgy tűnik, folytatódik az adok-kapok. Ezúttal a két olimpiai aranyérmétől megfosztott dobóatléta, Annus Adrián és Fazekas Róbert jogi képviselője, dr. Eva Maria Barki reagált a MOB állásfoglalására. 

Mindeközben - mint a sajtközleményből is kiderül - az ügyvédnő eljuttatta védencei periratait a lausanne-i Sportdöntőbírósághoz (CAS). Illetve legkésőbb szerdán kell postára adnia a fellebbezést a MASZ fegyelmi bizottságának döntése ellen - ismeretes, mindkét szombathelyi atltát kétéves eltiltással sújtották.

(Az Ausztriában élő ügyvédnő sajtóközleményét szó szerint közöljük, de a magyar helyesírás szabályainak megfelelően.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!