Sport

2016.12.06. 17:00

Legyőzte a Király a Kőszeget, a Spari a Jákot

Elmaradt mérkőzéseket pótoltak a megyei I. osztályban, a megyei II. osztály szombathelyi csoportjában, illetve a megyei III. körmendi csoportban.

Pum András

MEGYEI I.

Király SZE-Kőszegi FC 3-2 (1-1). Szombathely, Illés Akadémia műfű, 100 néző, vezette: Magyar.

Király SZE: Farkas M. - Hegedűs, Janzsó (Kiss K.), KISS B., Petrőczi (Bődi) - SÁSDI, VARGA G., NÉMETH D. (Nemes) - Hujber B., Szalay (KUDRON), Hujber G. (Németh B.). Edző: Hajmási Milán.

Kőszeg: Táncsics - Molnár Cs. (Marti R.), Varga B., Hankó (Biegner), Molnár Z. (Réti) - Marti C. (Szűcs), Máthé, Őri, Rácz - Major, Toldi. Játékos-edző: Táncsics Péter.

Király SZE-Kőszeg 3-2. A hazaiak futballistája, Hujber Bálint (feketében) és Major Dániel csatázik Fotó: Unger Tamás

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, már a saját kapujuk előtt letámadták a kőszegieket, és több százszázalékos ziccert is elhibáztak. A kőszegiek egy előrevágott labdából váratlanul megszerezték a vezetést. A hazaiak nagy erőfeszítéseket tettek az egyenlítésért, és a szünet előtt sikerült is egalizálniuk. Fordulás után a 60. percben beálló Kudron Dániel első labdaérintéséből gólt fejelt, majd rövidesen egy szép egyéni akciót követően a vezetést is megszerezte. Aztán egy védelmi hiba után szépítettek a kőszegiek. Összességében a szombathelyiek saját maguk számára tették nehézzé a mérkőzést, amelyet megérdemelten nyertek meg.

Gólszerzők: Kudron (2), Hujber G., ill. Réti, Molnár Cs. Kiállítva: Toldi.

Kemenesalja FC-Rábapatyi KSK 0-2 (0-2) Vönöck, 50 néző, vezette: Szvorda.

Kemenesalja: Hujbert - Berecz, Bognár, Erdélyi, Németh P. - Laki, Kóbor, Balogh, Mógor - Domján (Smidéliusz), Németh R. (Ambrus). Edző: Hegyi László.

Rábapaty: Király T. - Király Zs. (Németh Á.), Piros, Csupor, Balhási (Horváth Gy.) - Gallen (Kovács T.), Dovánszki, Szabó A., Fehér - Dugovics, Németh K. (Németh B.). Edző: Enzsöl Gábor

Gólszerzők: Fehér, Dugovics.

A hazaiak nagyon fogadkoztak a mérkőzés előtt, szerették volna szépen búcsúztatni az évet. Ennek ellenére már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést a vendégegyüttes, amely tetszetős akciókat vezetett és ebből kettőt ki is használt. A szünet jót tett a vönöckieknek és a második játékrészben egyenrangú partnerei voltak a Rábapatynak. Azonban hiába támadott többet ekkor a vendéglátó, pont nélkül maradt.


Megyei II.

A 13. fordulóból elmaradt mérkőzést pótoltak Jákon: a második helyen álló címvédő fogadta a harmadik helyezettet. A derbit a vendégek nyerték.

Ják-Elektormol Spari 0-1 (0-0). Ják, 150 néző, vezette: Talabér N.

Ják: Matyi - SVOB, Máté P., Máté Á. (Kiss G.), Mészáros B., Mészáros G., Kóger, Máté Cs., Dobos Á., Iszak R., CZEGLÉDY (Marosits).

Spari: Biró - Németh R., Varga B., Kelemen, Dienes, Varsányi, Tóth A., Bolfán, Pulai, Németh V., Keresztényi.

Gól: Keresztényi (83.).

Irreális körülmények között - kötelezően - megrendezett mérkőzésen az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta. Második játékrészben a helyzetek sokaságát kihagyó hazai csapatot a sors megbüntette, a hajrában egy kontra támadást góllal zárt a vendég, így elvitte a három pontot.

 

Megyei IIII.

A körmendi csoportban a 10. fordulóban elmaradt két mérkőzést pótolták a csapatok. A Szalafő magabiztosan verte a tíz emberrel kiálló Rönököt. Az alsóházi rangadón az Alsószölnök hazai pályán gyűrte le a Gersekarátot.

Rönök-Szalafő 1-8 (1-5). Rönök, vezette: Makai I.

Rönök: Kozma G. - Révész A., Krajczár G., Meskó M., Meskó T. - Varga A., Szőke Á., Németh B., Falb Z. - Horák Cs.

Szalafő: Mikos K. - Klujber D., Bartakovics F., Horváth R. (Tamaskó T.), László A. - Merkli J., Pukhely Z. (Tamaskó D.), Meskó A., Bartakovics G. (Kozó B.) - Fasching S., Horváth Sz.

Gólszerzők: Falb Z. ill. Fasching S. (2), Meskó A. (4)

 

Alsószölnök-Gersekarát 2-1 (1-1) Alsószölnök, vezette: Kocsis J.

Alsószölnök: Molnár B. - Joszt Zs. (Szukics), Horváth R., Joszt Sz., Géczi, Barabás, Pavlics, Borbély, Majczán, Horváth B., Maráczi.

Gersekarát: Hubay - Németh B., Tóth N., Ferencz G., Tóth M., Gorza, Takács D. (Németh F.), Horváth M. (Mihályfi), Szabó T., Takács B., Ferencz L. (Herczeg).

Gólszerzők: Géczi, Maráczi, ill. Ferencz G.

Egy, a 15. fordulóban elhalasztott meccs még hátra van az őszből. Szombat 13.00: Szalafő-Halogy (Takács G.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!