Sport

2009.05.07. 02:27

Az V. korcsoport elődöntői fociban: fináléban a Herman

Körkép - Az V. korcsoportos fiú nagypályás labdarúgó diákolimpián országos döntőbe jutott a Herman csapata.

Vastag Nándor

A Herman Ottó szakképző iskola csapata az országos elődöntő mérkőzéseit Komáromban játszotta. A szombathelyiek mindkét találkozójukon magabiztos teljesítményt nyújtottak, előbb győri riválisukat 4:0-ra verték, majd a torna első helyéről döntő meccsen 6:1-es diadalt arattak tatabányai ellenfelük felett. A győzelemmel a szombathelyiek bejutottak a május 16-17-ei salgótarjáni országos fináléba.

A celldömölki Berzsenyi nem jutott tovább, de bronzérmes lett Zalaegerszegen. A vasi csapat a házigazda együttesétől 5:0-ra kikapott, majd a helyosztón a pécsiekkel izgalmas mérkőzésen 4:4-re végzett, és 11-egyesekkel 7:6-ra nyert.

A tornák végeredménye. Fiú, Komárom: 1. Herman (Kurucz Máté, Dombó Dávid, Treznai Márk, Farkas Márk, Tar Krisztián, Bezdi Dániel, Kalász Milán, Szakály Attila, Gyurján Bence, Czafit Richárd, Ugrai Roland, Horváth Detre, Szvoboda Szabolcs, Jagodics Márk, Udvardi Ádám. Felkészítő: Catalin Azoitei), 2. Péch, Tatabánya, 3. Fehér, Győr. Zalaegerszeg: 1. Ganz, Zalaegerszeg, 2. Gazdasági, Pápa, 3. Berzsenyi, Celldömölk, 4. Leöwey, Pécs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!