Sport

2014.09.11. 15:22

Berki mellett világ- és Európa-bajnokok a szombathelyi tornászversenyen

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián mellett további vb- és Eb-aranyérmes tornászok is a szerekhez lépnek a hétvégén, a szombathelyi Swietelsky GP-n.

A szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint Magyarország legnagyobb nemzetközi versenyén jelen lesz a világ- és Európa-bajnok görög nyújtóspecialista, Vlasziosz Marasz és a korláton olimpiai 6. helyezett, vb- és Eb-érmes Vaszileiosz Colakidisz. Talajon a világ- és Európa-bajnoki érmes izraeli Alexander Shatilovot láthatják az Arena Savariába kilátogatók, aki már tavaly is szerepelt a GP-n, és eljön a görögök legjobbja is, a világbajnok Eleftheriosz Koszmidisz. A törököktől a nyújtóspecialista Umit Samiloglut érdemes kiemelni.

Lólengésben is nagy mezőny várható, Berkin kívül indul az olimpiai ezüstérmes horvát Ude Filip és honfitársa, Robert Seligman, továbbá az Eb-bronzérmes szlovén Saso Bertoncelj is bemutatkozik.

Szombaton 15 órától az egyéni összetettre kerül sor, amely egyben selejtező is a vasárnap szintén 15 órakor kezdődő szerenkénti finálékra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!