Sport

2011.04.08. 15:47

Bük-Sárvár rangadó az NB III-ban - ELŐZETES

Az NB III-as focibajnokság 21. fordulójában a szombati Bük-Sárvár (15.30) megyei rangadó színesíti a Bakony-csoport programját.

Vastag Nándor

Kőszegi SK - Mosonmagyaróvár (szombat, 15.30).
Neudl Gábor:
  A múlt hét után összeszedettebb, eredményesebb játékot várok a csapattól. Ami nem lesz egyszerű, hiszen egy masszív társaságot fogadunk. Bízom legalább a döntetlenben. Őri húzódás, Lintner térdproblémák miatt hiányzik, az orrtöréssel bajlódó Bozóki játéka kérdéses.
Összeállítás: Nemesi - Keresztes, Fehér, Gugcsó, Táncsics - Földesi, Molnár, Imre, Weltler - Szolyák, Korényi.

Celldömölki VSE - Badacsonytomaj-Tapolca (szombat, 15.30).
Csákvári Zsolt:
  Szeretnénk végre hazai pályán is győzni. Ám nehéz lesz, mert két hasonló képességű csapat mérkőzik egymással. Kalcsó eltiltott, Süle, Németh I. József és Baranyai sérült.
Összeállítás: Tóth J. - Mayer, Győrvári, Györkös, Sebestyén - Mészáros, Szilágyi, Enyingi, Kocsis - Csákvári, Gaál.

Büki TK - Sárvár FC (szombat, 15.30).
Takács Gábor (Bük):
  Szalai R., Weinelt és Sejber sérült, Németh P. eltiltott, Nyírő  beteg. A nehézségeink ellenére a jó erőt képviselő, közvetlen riválisunknak számító Sárvár ellen szeretnénk nyerni.
Összeállítás: Molnár P. - Kocsis, Schreiner, Varga, Pados - Kovács Zs., Földvárszki, Tóth A., Horváth G. - Molnár M., Szalai Sz.

Németh József (Sárvár):  Az ősszel a Büktől kaptuk az első pofont, amiért szeretnénk visszavágni. Eredményes, jó játékra számítok, bízom a győzelemben.
Összeállítás: Osvald (Szakos) - Horváth, Varga, Szabó, Major - Tancsics, Németh, Máté, Sümeghy - Fehér, Sinka (Likaj).

További program, szombat, 15.30: Várpalota-Répcelak, ZTE II. - Haladás II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!