Sport

2015.09.24. 10:07

Centert pótolt az Egis Körmend

Az Egis Körmend kosárlabdacsapata Nermin Hujurovicsot átmenetileg Josh Duinkerrel pótolja.

Németh Zsolt

A bosnyák Nermin Hujdurovics  sérülése miatt várhatóan több hétig  nem állhat a  csapat rendelkezésére, a bajnokság viszont hamarosan megkezdődik. Zsebe Ferenc ügyvezető tájékoztatása szerint  úgy döntöttek, hogy felépüléséig  pótolják  a palánk alatti rotációból kiesett játékost. Ma érkezik Körmendre a holland-ausztrál állampolgárságú  Josh Duinker, aki átmenetileg helyettesítheti Hujdurovicsot. Dunkier a  négyes és az  ötös poszton is bevethető.

1989-ben született, 211 centiméter magas, 105 kilogramm súlyú. Legutóbb Új-Zélandon kosarazott, de megfordult Hollandiában és Spanyolországban is. Továbbá játszott Ausztráliában, ahol Kendrick Perry csapattársa volt. Profilja szerint jól dolgozik a palánk közelében, termetéhez képest atletikus játékos, aki a hárompontos vonalon kívülről is veszélyes. A center egyhetes próbajátékon bizonyíthatja képességeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!