Sport

2014.01.27. 12:00

Csak egy pont maradt itthon

Szombathely - Csak egy pontot tudott itthon tartani a Péccsel szemben a Haladás VSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

A sérült centert, Werkman Viktóriát nélkülöző szombathelyiek rögtön a kezdés után (2-2) térdsérülése miatt elvesztették Szalontai Esztert is – és ez rányomta a bélyegét a játékra (19-25). A második játékrészre határozottabbak lettek a hazaiak, és nagy küzdelemben egyenlítettek (25-22). A harmadik szettben a PEAC kezdett jobban, és magabiztos játékkal ismét előnyt szerzett (17-25). A HVSE-SZoESE küzdött tovább, aminek, ha nehezen is, de meg lett az eredménye (26-24). A döntő játszmában azonban egyértelműen jobbnak bizonyultak a pécsiek (8-15), akik a tabellán a vasiak mögött, a negyedik helyen állnak.

A pécsi játékos ütését Homor Regina sáncolja. Jobbra Szalontai Petra. Fotó: Szendi Péter

Haladás VSE-SZoESEPEAC 2:3 (-19, 22, -17, -24, -8)

Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Pócsai, Őri.

HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Homor, Szalontai E., Erdősi, Tóth L. Csere: Horváth M., Simon F., Simon R., Halmosi. Edző: Bodzer Attila.

Bodzer Attila: – Fájó vereség volt. Remélem, hogy a csapat meghatározó játékosainak lesz annyi önkritikája, hogy belássák e vereség igazi okait, és a következő meccsen jobban tejesítenek. Junior: 3:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!