Sport

2009.09.08. 02:27

Császár klubot váltott

Budapest - A francia Chambéry kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását a kenyeri Császár Gábor.

Vas Népe

A nyáron felvetődött, hogy a 25 éves válogatott játékos hazatér, és az MKB Veszprémhez igazol, ám a tervek nem valósultak meg. Úgy tűnt, az irányító marad a dán Viborgban - ahol az elmúlt két évben légióskodott -, ám múlt csütörtök óta próbajátékon vett részt a Chambérynél, s tegnap egy évre a francia bajnokság előző idényének ezüstérmeséhez szerződött. A Chambéry azonos Bajnokok Ligája-csoportban van a Veszprémmel, valamint a lengyel Kielcével, a szlovén Velenjével, a német Rhein-Neckar Löwennel és a bosnyák Boszna Szarajevóval. A hatosból a legjobb négy jut a nyolcaddöntőbe.

Császár Gábor - aki a celldömölki Eötvös DSE-ben kezdett kézilabdázni, majd a Dunaferr játékosaként lépett pályára az NB I-ben - nem tagja a magyar férfi kézilabda-válogatott tegnap kihirdetett keretének, mely szeptember 19-én a Marian Cozma emlékmérkőzésen szerepel Nagyváradon. A múlt héten kinevezett szövetségi kapitány, Csoknyai István ezúttal több embert is szeretne kipróbálni, ezért a légiósok közül csak a constantai Schuch Timuzsinra és a német Rhein-Neckar Löwen tartalékegyüttesében játszó Ancsin Gáborra számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!