Sport

2009.04.15. 08:00

Csénye: 11 gól a Káld ellen

Csénye - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjának legutóbbi, 17. fordulójában 11 gólt rúgott a Csénye a Káld ellen. Ilyen magabiztos győzelmet nem mostanában aratott a Csénye.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Csénye a Káldot fogadta a hétvégén. A papírforma hazai sikert ígért, hiszen a Káld sereghajtóként várta a meccset. Ám még a legoptimistább hazai drukkereket is meglepte, hogy 11 (!) alkalommal zördült meg a vendégek hálója - a félidőben egyébként már 5:0-re vezetett a Csénye.

- Aki csak az eredményt hallja, az bizonyára meglepődik, de aki ott volt a meccsen, az tudja, hogy reális eremény született - fogalmazott Figler Attila, a Csénye trénere. 

- Ám ez a kiütéses eredmény nem kizárólag a mi érdemünk. A Káld a második félidőben már feladta a meccset, sőt, a kapusuk a 65. percben megunta a gólözönt, és levonult a pályáról, a folytatásban egy cserejátékos védett. Igaz, nekünk minden összejött, a helyzetkihasználásunkra igazán nem lehetett panaszom. Sajnos nem vagyunk minden mérkőzésen ilyen gólerősek. Legutóbb a tavalyi bajnokságban tömtük ki alaposan ellenfelünket, amikor is az Ölbőt vertük meg 6:1-re.

A Csénye 31 pontjával a negyedik a tebllán - a 38 pontos Kenyeri, a 35 pontos Ölbő és 33 pontos Gérce mögött.

- Tavaly újoncként bronzérmet szereztünk, most is szeretnénk felállni a dobogóra - jelölte meg a célokat Figler Attila. - A riválisaink közül a Gércét, az Ölbőt és a Kenyerit is fogadjuk. Ha ezekből a meccsekből jól jövünk ki, akkor bármi megtörténhet. Reálisan szemlélve a bajnoki címre azért nem vagyunk jók, de szerintem a harmadik helyet ismét  elcsíphetjük. A csapat gerince két éve játszik együtt, masszív kis csapatom van, de ha bajnoki címet akarunk nyerni, akkor egy-két poszton ránk férne az erősítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!