Sport

2010.11.22. 11:45

Csepregi focibalhé: Vida Ferencet 2012. október 31-ig elmeszelték

A Fegyelmi Bizottság legutóbbi ülésén közel két évre eltiltotta a megyei III. osztály Nyugati-csoportjában szereplő Csepreg SE immáron volt edzőjét, Vida Ferencet, és egy pontot levont a csapat éves teljesítményéből. Az ok: a grémium bizonyítottnak látta, hogy a bozzai Szabó István a csepregi csapatban a váti meccsen Németh Gábor néven szerepelt. A fegyelmi bizottság a csepregiek Bozsok és Vassurány elleni találkozóját is vizsgálja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Szombathelyi Városi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a rendelkezésre álló bizonyítékok - elsősorban portálunk Vát-Csepreg meccsen készült fotói alapján - tűzte napirendjére az ominózus meccsen történt "játékoscserét": azaz, hogy a Csepregen futballozó Németh Gábor igazolásával valójában a Bozzai igazolt labdarúgója, Szabó István szerepelt-e az október 24-i mérkőzésen.

Nos, a testület legutóbbi ülésén megállapította, hogy "Németh valójában Szabó volt", így Szabó Istvánt 2011. július 30-ig mindennemű labdarúgó tevékenységtől eltiltotta, a csepregi csapattól pedig egy pontot levont.

 

A bizottság Vida Ferenc edzőt 2012. október 31-ig valamennyi sportszakmai tevékenységtől - edző, szakosztályvezető, intéző - eltiltotta.
Vida Ferenc fellebezett az ítélet ellen.

A szövetség ugyanakkor vizsgálja a nyolcadik fordulóban lejátszott Csepreg-Vassurány (4:3) és a kilencedik fordulóban lebonyolított Bozsok-Csepreg (1:2) találkozókat is. A csepregieknél mindkét találkozón kezdőként szerepelt egy bizonyos Németh Gábor nevű futballista...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!