Sport

2012.08.20. 09:45

Détári Lajos távozott a Ferencvárostól

Már nem Détári Lajos felel a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai irányításáért: az FTC Labdarúgó Zrt. hétfőn közös megegyezéssel bontott szerződést vele.

MTI

A fradi.hu oldalon megjelent közlemény szerint a ferencvárosi vezetés - miközben emlékeztet rá, hogy a szakvezető korábban nagyon nehéz helyzetben tudott segítségére lenni a csapatnak - úgy ítélte meg, hogy a gyorsabb szakmai fejlődést egy új koncepció tudja biztosítani, és a változás elkerülhetetlen.

Détári Lajos 2011 augusztusának végén érkezett az FTC-hez, s csapatával a 11. helyen végzett a legutóbbi idényben. A jelenlegi bajnokságban négy forduló után - egy-egy győzelemmel és vereséggel, illetve két döntetlennel - kilencedik a Ferencváros, amely vasárnap Újpesten vesztette el veretlenségét. A rangadót a hazai alakulat egy, a 94. percben esett góllal nyerte meg 2-1-re.

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége májusban egy évvel meghosszabbította Détári Lajos szakmai igazgatói szerződését, amely pár nappal később járt volna le.

Détári utódját kedden mutatják be.

 

Szakmai vezetői váltások az OTP Bank Liga 2012/13-as idényében:

2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba

2012. augusztus 20.: Détári Lajos helyett ?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!