Sport

2009.05.26. 02:27

Döntős a Váci és a Nádasdy IV. korcsoportos labdarúgói

Szombathely, Bonyhád - A IV. korcsoportos fiú labdarúgó diákolimpián a Váci és a sárvári Nádasdy csapata is országos döntőbe jutott.

Vastag Nándor

A megyei első Váci az országos elődöntőben hazai pályán fogadta riválisait, és magabiztos teljesítménnyel győzött. A szombathelyiek előbb a pápaiakat 14:0-ra verték, majd a torna döntőjében a zalaegerszegieket 8:0-ra múlták felül. A megyei második Nádasdy selejtezőn keresztül jutott a bonyhádi elődöntőbe. A sárváriak először pécsi ellenfelüktől 5:2-re kikaptak, ám a baranyaiak elcserélték magukat, ezért a Nádasdy óvott, és 3:0-val megkapta a meccset. A vasiak a torna fináléjában 0:0-s döntetlent játszottak a hazaiakkal, ám a 11-es rúgásoknál Fortuna melléjük állt, és 3:2-re megnyerték a meccset. A nyolccsapatos országos döntő május 30-31-én Győrben lesz.

Az elődöntők végeredménye. IV. korcsoport, fiú, Szombathely: 1. Váci (Angyal Zsolt, Győrffy Mátyás, Koronczai Benjámin, Karácsony Dávid, Halmai Ramon, Déri Csaba, Varga Barnabás, Bezdi Dominik, Szakály Dávid, Tamás Krisztián, Sándor Alex, Hoós Patrik, Andai Zoltán, Németh Márió, Vona Ákos, Sáfrán Richárd, Horváth Gergő, Baranyai Martin. Felkészítő: Mikos Tamás), 2. Kölcsey, Zalaegerszeg, 3. Gyakorló, Kaposvár, 4. Erkel, Pápa. Bonyhád: 1. Nádasdy, Sárvár (Galavics Szilárd, Gombás Krisztián, Potyi Gábor, Nagy Dániel, Toldi Ádám, Ódor Bálint, Szemes Bence, Toldi Bence, Horváth Patrik, Kasza Kornél, Horváth Olivér, Farkas Bence, Sipos Ádám, Nardai Dániel, Bakics Barnabás. Felkészítő: Horváth József és Máthé Csaba), 2. Oktatási, Bonyhád, 3. Mecsekaljai, Pécs, 4. Beszédes, Siófok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!