Sport

2013.12.19. 16:00

Dupla hazai forduló

Szombathely – Dupla hazai fordulóval zárja az esztendőt a Vasi Sport Akadémia NB I-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

Pénteken 18.30-tól a női NB I. éllovasa, az Aluprof-TF, vasárnap 17 órától a hetedik helyen álló Kaposvár gárdája lesz a csoport sereghajtója, az újonc Vasi Sport Akadémia vendége a Sugár úti sportcsarnokban. – Egyik mérkőzésen sem mi vagyunk az esélyesek – szögezte le Mucsi Péter, a vasiak vezetőedzője.

– A TF elleni idegenbeli bajnokink nagyon korán volt, így reális képet nem kaphattunk. Az eredményeit ismerve viszont jelentősen jobb csapat nálunk – bajnokesélyes – válogatottakkal. A Kaposvár jól kezdett, aztán hullámvölgybe kerülve nem várt vereségeket szenvedett. Most ismét felszálló ágban van. A kaposvári meccsen nem játszottunk alárendelt szerepet, de a tapasztalat a hazaiak felé billentette a mérleg nyelvét. Mi továbbra is tele vagyunk betegekkel, jó páran nem edzettek a héten. De remélem, mindenki összeszedi magát a meccsekre. A célunk a tisztes helytállás a nálunk magasabban jegyzett csapatok ellen. Szettet, esetleg szetteket szeretnénk elcsípni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!