Sport

2006.06.06. 22:00

Edzõváltás Újpesten

Budapest (mti) - Az Újpest FC nem hosszabbít szerzõdést Mészöly Gézával, a labdarúgócsapat vezetõedzõjével. A klub a szakemberrel folytatott évértéke ...

Mórocz Zsolt

Budapest (mti) - Az Újpest FC nem hosszabbít szerzõdést Mészöly Gézával, a labdarúgócsapat vezetõedzõjével. A klub a szakemberrel folytatott évértékelés után határozott így, egyben június 15-ei hatállyal szerzõdést bont Brockhauser István kapusedzõvel is. "Fájó, és övön aluli ütésnek érzem a döntést, ugyanakkor az utolsó mérkõzés elõtt éreztem, hogy ez benne lehet a pakliban. Ezzel együtt szeretném hangsúlyozni, hogy csodálatos két és fél évet töltöttem el Újpesten, és csak köszönettel tartozom a klubnak, hiszen ismert és elismert szakemberré válhattam az együttes által" - nyilatkozta a hír közzétételét követõ sajtótájékoztatóján a tréner, aki 74 mérkõzésen 45 gyõzelmet, 17 döntetlent és 12 vereséget számlált. A hírek szerint elképzelhetõ, hogy külföldi edzõ ül az ÚTE kispadjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!