Sport

2017.04.26. 19:00

Egy félidő parádé - Hat gólt hozott a Viktória edzőmeccse

Bük - Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Viktória FC 3-3-as döntetlent játszott a magyar női U19-es válogatottal.

Pum András

Viktória FC-Női U19-es válogatott 3-3 (3-0). Bük, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Viktória: Császár - Harsányi, Fördős, Balogh, Kun - Csidei, Siklér, Tóth A. (Bátorfi) - Fábián (Kopcsándi), Nagy V., Magyarics. Megbízott edző: Tischler Fruzsina.

Siklér Kinga lőtte az első gólt Fotó: Unger Tamás

Az első félidőben a szombathelyiek uralták a játékot, szép támadásokat vezettek, gyönyörű gólokat szereztek. Előbb Siklér távoli lövéssel vette be a hálót, majd Magyarics egy indítást követően a kapus mellett is elhúzva a labdát növelte az előnyt. A másik oldalon Császár biztosan hárította az U19-esek ritka próbálkozásait. Szünet után Magyarics szinte lekopírozta korábbi találatát: 3-0. Ezt követően fordult a kocka, Turtóczki Sándor együttese átvette az irányítást és ledolgozta hátrányát.

Az első félidőben a viktóriások, szünet után az U19-esek játszottak fölényben, igazságos eredmény született.

- Az első félidőben extrát nyújtottunk. Elégedett vagyok, örülök, hogy több kiemelkedő teljesítmény is akadt a csapatban - mondta Tischler Fruzsina, aki a fővárosi edzőtovábbképzésen részt vevő Csordás Csaba helyett irányította az együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!