Sport

2010.09.09. 09:48

Egy órával korábban kezdődik a Kecskemét-Haladás bajnoki

A tervezettnél egy órával korábban, azaz 18 órakor kezdődik szombaton a Kecskemét-Szombathelyi Haladás NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.

MTI

A labdarúgó NB I. hatodik fordulójában Kecskemétre látogat a Szombathelyi Haladás együttese. A mérkőzés eredetileg szombaton 19 órakor kezdődött volna, ám egy órával korábban, 18 órakor indul útjára a vasiak számára létfontosságú találkozó.

A Szolnokon részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Oross Márton több hétre kidőlt, ugyanakkor az agyrázkódás miatt kórházba szállított Schimmer Szabolcs már játszhat hétvégén. Csakúgy mint a két mérkőzésre szóló eltiltását letöltő Nagy Gábor-Lattenstein Norbert duó is az edző rendelkezésére áll Kecskeméten. Sipos Norbert várhatóan a jövő szombati, Budapest Honvéd elleni meccsen ölthet újra zöld-fehér szerelést - a szélső egyelőre futóedzéseket végez, igaz olykor már a labdás gyakorlatokba is beszáll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!