Haladás

2019.07.26. 19:20

Egy próbajátékos már távozott, kettő maradt

Egyik próbajátékosától elköszönt a Haladás NB II-es labdarúgócsapata, míg Novák Csanád és Eszlátyi István továbbra is a zöld-fehérekkel készül.

Pum András

Eszlátyi István (feketében) a Sárvár ellen kezdőként szerepelt, a héten még tovább teszteli a Haladás

Fotó: Unger Tamás

Gőzerővel készül a Supka Attila vezette Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a jövő pénteken rajtoló NB II-es bajnoki nyitányra – a zöld-fehérek Gyirmóton kezdik a szezont. A vasiaknál az elmúlt napokban több próbajátékos is felbukkant, közülük a Sárvár elleni edzőmeccsen szereplő MTK-s jobb oldali védőtől, Molnár Bencétől elköszönt a szakmai stáb.

Eszlátyi István (feketében) a Sárvár ellen kezdőként szerepelt, a héten még tovább teszteli a Haladás
Fotó: Unger Tamás

A két támadó, a legutóbb Mosonmagyaróváron futballozó Eszlátyi István és az elmúlt bajnokságot a Mezőkövesd játékosaként kölcsönben Zalaegerszegen töltő, hórihorgas Novák Csanád viszont változatlanul a szombathelyiekkel készül. A Haladás a bajnoki főpróbáját vasárnap 17.30-kor a Mol Fehérvár ellen, Székesfehérváron tartja – az edzőmérkőzés zárt kapus lesz.

A vasiakkal kapcsolatos hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottsága csak hétfőn ül össze. Az eredeti tervek szerint pénteken ülésezett volna és vizsgálta volna meg a klubok licenceit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában