hétvége

2018.02.06. 21:06

Egy szettre sem futotta a három szombathelyi NB II-es röplabdacsapatnak

Nem sikerült a három szombathelyi NB II-es röplabdacsapat elmúlt hétvégéje – egy szettet sem sikerült nyerniük.

Horváth Erika

Nem lehetett könnyű a feladó Marsai Richárd dolga a gyenge nyitásfogadások miatt Fotó: Unger Tamás

 

Nem lehetett könnyű a feladó Marsai Richárd dolga a gyenge nyitásfogadások miatt
Fotó: Unger Tamás

Szent Benedek-Balatonfüred-Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (8, 16, 17). – Balatonfüred, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Sántosi, Hegedűs B.

SZoESE: Demény Laura, Demény Liza, Kiss L.. Gulkai, Varga N., Nagy J. Csere: Bozzai, Börzsönyi, Salzmann. Edző: Bodzer Attila.

A 17 forduló után is veretlen, NB I-re készülő, erős játékoskeretű balatonfürediek semmit nem bíztak a véletlenre, mindhárom szettben magabiztosan támadtak, végig irányították a játékot. A szombathelyiek küzdöttek, ahogy csak tudtak, de 59 perc alatt bedarálták őket a Veszprém megyeiek.

Haladás VSE/Sportiskola-Veszprémi Egyetemi SC 0:3 (-21, -20, -18). – Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Sántosi, Őri.

HVSE/SI: MAJCZÁN, Marton, Dabronaki, Vécsey, Ferencz, HORVÁTH K. Csere: Csitkovics (libero), Csóka, Varró, Mándli. Edző: Petre Mircea Antonio.

A hazai csapat játékára a fásultság és a dekoncentráció volt jellemző az egész mérkőzésen, így a több rutinos játékost is felvonultató vendégek magabiztosan győztek..

Szombathelyi Egyetemi SE-Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino 0:3 (-17, -14, -17). – Szombathely, NB II-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Barabás Barnabás, Barabás Béla.

SZoESE: Marsai, Újvári, ifj. Bodovics, Pék, Barbalics, Konetsny. Csere: Koller (liberó), Szabó Á., Horváth G. Megbízott edző: Gőczi István.

A hazaiaktól betegség miatt ketten is hiányoztak, a játékos-edző Szabó Gábor, valamint Imre Dániel. Az első két szettben a Kaposvár könnyen ki tudta használni magassági fölényét, mert nagyon gyengén fogadták a nyitásokat a szombathelyiek, és szervákat is rontottak, csak a játékszituációkban tudtak felnőni vendégükhöz. A harmadik játékrészben már 13-1-re is vezettek a kaposváriak; innen sikerült látótávolságba, öt pontra felkapaszkodni, de aztán megint elemi hibák sorát vétette a SZoESE, és ez végleg megpecsételte a sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában