Sport

2015.01.14. 18:30

Négy kőszegi triatlonos lett aranyjelvényes

Budapest - A 2014. évi értékelésben előkelő ranglistahelyezésükért Kívés Bendegúz és Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna is elismerést kapott a Magyar Triatlon Szövetség díjátadó ünnepségén.

Horváth Erika

Vasárnap tartotta a 25 éves Magyar Triatlon Szövetség jubileumi közgyűlését, illetve év végi díjátadó gáláját. Az amatőr ranglisták dobogósai is elismerésben részesültek Vas megyéből a SZoESE két versenyzője. A 45 49 éves korosztályban amelyik ob-n részt vett, ott dobogón végzett Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna. Triatlonban övé lett a ranglistaelsőség (a hosszútávú ob-t megnyerte, a középtávún ezüst-, a rövid- és sprinttávún bronzérmet szerzett. És még négy Amatőr Kupa-versenyen is dobogóra állhatott.) Duatlonban a második helyet szerezte meg Mesterné (a sprint- és rövidtávú ob-is második volt, akárcsak a somogyszili ranglistaversenyen). Kívés Bendegúz duatlonban végzett a 20 24 éves korosztály ranglistájának élén egy első, egy második és egy negyedik ranglistaverseny-helyezéssel.

A két vasi díjazott, Kívés Bendegúz és Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna

A díjátadón a 2014-es év eredményei alapján aranyjelvényes minősítést kapott korosztályos sportolók közé a Kőszegi Triatlon és Úszó Klub négy versenyzője is bekerült: a gyermek duatlon kategóriában Molnár Gábor, Gurisatti Jázmin és Spanraft Liza, serdülő duatlonban pedig Pillisz Réka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!