Sport

2011.01.29. 03:26

Elődöntők a röplabda diákolimpián: elmaradt a továbbjutás

Szombathely, Zalaegerszeg - A VI. korcsoportos röplabda diákolimpia országos elődöntőjéből egyik vasi csapat sem jutott tovább.

Vastag Nándor

A fiúknál a vasi első Kereskedelmi az egyik torna házigazdájaként szerepelt. A szombathelyieknek azonban a sorsolás nem kedvezett, nagyor erős csoportba kerültek. Az első mérkőzésen a kaposváriaktól 3:0 (-9, -7, -2)-re kikaptak, majd a bronzmeccsen szintén 3:0 (-11, -13, -13)-ra maradtak alul a veszprémiekkel szemben. A lányoknál a megyei győztes KDG Zalaegerszegen szerepelt. A kanizsaisok először 3:0 (9, 19, 12)-re nyertek a tatabányai csapat ellen, ám a torna döntőjében a kaposváriakkal nem bírtak, 3:0 (-11, -6, -13)-s vereséget szenvedtek, így nem jutottak tovább.

Végeredmény. Fiú, Szombathely: 1. Munkácsy, Kaposvár, 2. Jedlik, Győr, 3. Ipari, Veszprém, 4. Kereskedelmi. Lány, Zalaegerszeg: 1. Munkácsy, Kaposvár, 2. KDG, 3. Kereskedelmi, Tatabánya, 4. Kölcsey, Zalaegerszeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!