Eredmények

2019.09.11. 19:49

Érmes vasi szeniorok

Kiváló eredményeket értek el a szombathelyi teniszezők az ITF egyik legrégibb és legmagasabb hazai versenyén, a 43. Magyar Nemzetközi Szenior Teniszbajnokságon.

Tóth Gábor

Bogár Szabó Éva és Sákovics Péter – valamint a serlegek, oklevelek

Fotó: Bogár István

Az ötnapos erőpróbán Bogár Szabó Éva és Sákovics Péter is remekelt. Bogár Szabó Éva a +60-as korosztályban egyéniben és vegyes párosban is ezüstérmet szerzett, míg női párosban begyűjtötte az aranyérmet. A sok mérkőzés után a vegyes páros döntőjére – ahol Sákovics Péter volt a partnere – már csak sérüléssel küszködve tudott kiállni. De a szombathelyi kettősnek még így is volt esélye a győzelemre.

Bogár Szabó Éva és Sákovics Péter – valamint a serlegek, oklevelek
Fotó: Bogár István

Ám Bogár Szabó Éva a második szettben újabb sérülést szenvedett, már nem tudta folytatni a játékot. Sákovics Péter szintén a +60-as korosztályban indult. Egyéniben rossz sorsolást kapott, a végső győztes osztrák Pansy már a második fordulóban búcsúztatta. Sákovics a páros számokban vigasztalódott, nem is akárhogyan: a vegyes páros már említett második helyezése mellett férfi párosban a budapesti Erdei Ferenccel az oldalán – meglepetésre – megnyerték a számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában