Sajtótájékoztató

2019.09.11. 19:36

Falco: új jegy- és bérletértékesítési rendszer

Sajtótájékoztatón mutatták be a Falco KC Szombathely NB I-es kosárcsapatának új jegy- és bérletértékesítési rendszerét. Kedden este a Sopront verte edzőmeccsen a sárga-fekete gárda, csütörtökön kezdődik a Horváth Zoltán Emléktorna.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A sajtótájékoztatón Pichler Gergely technikai vezető, Molnár Miklós alpolgármester, Gráczer György ügyvezető és Lendvai Ferenc polgármesteri tanácsnok, a Falco felügyelő bizottságának elnöke számolt be a klub új jegy- és bérletértékesítési rendszeréről. Ugyanis a klubvezetés – a városháza munkatársainak segítségével – a mai kor követelményeinek megfelelő online jegy- és bérletárusítási rendszert dolgozott ki.

Mostantól plasztikkártyás, QR-kóddal ellátott, bankkártya méretű bérleteket kapnak a szurkolók – és lehet belépőjegyet vásárolni online is. Az új rendszer lehetővé teszi, hogy a szurkolók okostelefonnal igazolják jegyüket, bérletüket. A modernizációra azért volt szükség, mert az utóbbi három évben rohamléptekben nőtt a szurkolók száma, idén várhatóan 2000 fölé emelkedik a bérleteseké. Az új rendszer segít a gyorsabb beléptetésben, nem kell sorban állni a pénztárak előtt, nem kell órákkal a mérkőzés előtt kimenni a csarnokhoz. Az új rendszert egyébként a klub hivatalos honlapján egy oktatóvideó segít megismerni. A rendszer csütörtökön délelőtt 9 órakor indul élesben.

 

A Falco kedden este zárt kapus edzőmérkőzést játszott a Sopronnal – fölényesen nyert a sárga-fekete gárda. A hazaiaktól Perl és Filipovity, míg a vendégektől Supola hiányzott kisebb sérülés miatt.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Sopron KC 92-52 (25-14, 20-17, 28-9, 19-12). – Szombathely, felkészülési kosárlabda-mérkőzés, zárt kapuk mögött, vezette: Tóth K., Németh A., Csák M.

Falco: a szombathelyi szakmai stáb kérésére a pontdobókat nem hozták nyilvánosságra.

Sopron: Pitts 5, Johnson –, Takács –, Rivers 20/12, Carter 8. Csere: Buzsáki –, Molnár 5/3, Werner 5/3, Fazekas 2, Élő 7. Edző: Sabáli Balázs.

A Falco gőzerővel folytatja a felkészülést, csütörtökön és pénteken a 10. Horváth Zoltán Emléktornán lép pályára az Arena Savariában.

Menetrend, csütörtök: Baschet SCM Timisoara (román)–Vienna OC Timberwolves (osztrák) 16.30, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–MBK Rieker COM Therm Komarno (szlovák) 19.00. Péntek: bronzmérkőzés 16.30, döntő: 19.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában