Sport

2009.02.21. 03:26

Fedettpályás ob előtt a vasi atléták

<b>Budapest </b> - Ma és holnap a SYMA-csarnok ad otthont a fedettpályás felnőtt országos atlétikai bajnokságnak. Vas megyéből három klubból összesen 11-en indulnak.

Horváth Erika

Negyvenhat klubból 350-en neveztek a 2009. évi fel-nőtt fedettpályás atlétikai ob-re. A SYMA-csarnokban Vas megyéből három klub indít versenyzőket. A Dobó SE a fedettpályás dobószámban, súlylökésben - a férfiaknál az edző, Németh Zsolt, a nőknél Divós Katalin és Ozorai Jenny nevezett. A Haladás VSE hét új igazolású versenyzővel áll rajthoz. A zöld-fehér klub, a Delfin SE és a Nyugat-magyarországi Egyetem együttműködési megál-lapodása szerint a HVSE-ben versenyeznek tovább a Rajczy Imre Sportiskola ifjúsági korú és annál idősebb versenyzői, valamint az egyetem arra érdemes vágta-gátasai vagy ugróatlétái. Az ob-re Kása Tibor (60 és 200 m), Virovecz István (távol), Szalai Szabolcs, Gyurátz Gábor, Kamarás Ákos (4x400 m), Juhász Lilla (60 m, 60 m gát, távol) és Palkó Diána (60 m gát) nevezését fogadták el. A SZoESE egyetlen indulója a női 800 méteren Vörös Adrienn lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!