Vegyes párosok versenye

2020.06.22. 17:12

Folytatódott a tenisz-megyebajnokság – az U18 is pályára lépett

Folytatódott a tenisz-megyebajnokság. Az elmúlt hétvégén a vegyes párosok csaptak össze, illetve az U18-as korosztály versengett.

Tóth Gábor

A vegyes páros első négy helyezettje

Fotó: Kőszegi SE

A Kőszegi SE ismét kiváló házigazdának bizonyult, remekül előkészített pályákon mérkőzhettek meg a teniszezők. A Vas Megyei Tenisz Szövetség által rendezett erőpróbára népes mezőny nevezett, szombaton és vasárnap is színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők – ráadásul a hangulatra sem lehetett panasz.

A vegyes páros első négy helyezettje Fotó: Kőszegi SE

Végeredmény, vegyes páros: 1. Lipták János–Nagy Fanni (Kőszegi SE), 2. Koltay Árpád–Kokovai Marianna (Kőszegi SE), 3. Pálóczi László–Sipos Dalma (Szombathely/Kőszegi SE). U18 fiú: 1. Markovics Móric (Kőszegi SE), 2. Vágfalvi Simon (Kőszegi SE), 3. Szabó Gergő (Haladás VSE). U18 lány: 1. Tihanyi Luca (Savaria TC), 2. Nagy Fanni (Kőszegi SE), 3. Bernáth Bernadett (Kőszegi SE).

A Kőszegi SE sporttelepe a harmadik megyei bajnokságnak volt a házigazdája az egyéni verseny, majd a férfi és női párosok csatája után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!