Sport

2017.03.12. 20:39

Futsal: a Győr lesz a Haladás vendége

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság alapszakaszának utolsó, 18. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE a címvédő, listavezető Győrt fogadja hétfőn 18.15-kor.

Tóth Gábor

A Haladás már biztosította helyét a felsőházi rájátszásban, a legjobb hat között, az ötödik helyről fut neki a meccsnek. Természetesen a találkozó esélyese a hatszoros bajnok, hétszeres kupagyőztes, már biztosan alapszakaszgyőztes ETO.

Ám nem is olyan régen, a Magyar Kupa februári döntőjében a Haladás alaposan meglepte a légiósokkal, válogatott játékosokkal teletűzdelt Győrt: csak 5-4-re maradt alul úgy, hogy az utolsó percekeben az ETO már foggal-körömmel védekezett.

- Ha az ETO jó napot fog ki, akkor szinte lehetetlen megfogni - jelezte Turzó József, a HVSE mestere. - Ugyanakkor mi az elmúlt időszakban nagy nyomás alatt játszottunk (Vidák eltiltott) - de elértük a célunkat. Most csak szeretnénk élvezni a mérkőzést és kiszolgálni közönségünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!