Sport

2015.09.06. 11:59

Futsal: itthon a Haladás

Szombathely – Az NB I-es futsalbajnokság 2. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE hétfőn 18.15-ös kezdéssel a Nyírgyulaj gárdáját látja vendégül az Arena Savariában.

Tóth Gábor

A 2015/2015-os pontvadászat első játéknapján az előző bajnokságot bronzéremmel záró Haladás meglepően sima vereséget szenvedett (3-6) az Aramis vendégeként. A zöld-fehérek első hazai meccsüket az újonc Nyírgyulaj ellen vívják hétfőn – itt a lehetőség a javításra. A Nyírgyulaj egyébként még nem játszott meccset, az első bajnokija ugyanis el lett halasztva.

Nagy Tamásnak vezérszerepet szánnak a zöld-fehérek. Fotó: Unger Tamás

– Az Aramis ellen csődöt mondtunk – fogalmazott Marcos Angulo, a Swietelsky-HVSE mestere. – Játékban, szervezettségben, hozzáállásban és csapatként is fölénk nőtt a házigazda – nagyon csalódott voltam. És nagyon nehéz meccsre számítok a Nyírgyulaj ellen is. Soros ellenfelünk remekül igazolt, több minőségi, rutinos játékost vonultat fel mezőnyben és remek kapusa van. A felkészülési időszakban több figyelemre méltó eredményt ért el, jelezve, hogy készen áll az élvonalra. Ettől függetlenül nekünk nyernünk kell, gólgazdag, élvezetes meccsel kell kiszolgálnunk a szurkolóinkat. Tyukász sajnos eltiltott, a kaput Matyi Benjamin fogja védeni. Gyurcsányi sérüléssel bajlódik, az ő játéka kérdéses. Vissza kell találnunk a helyes útra! – zárta szavait Marcos Angulo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!