Sport

2010.09.25. 06:51

Futsalcsapat alakult Szombathelyen

Az NB II-es futsal-bajnokság nyitómérkőzésén, hétfőn 19.30 órakor a Dunaújváros együttesét fogadja az Admirál-Haladás VSE csapata.

Gergácz Zoltán

Futsalcsapat alakult, így bővült megyénk sportpalettája. A kispályás tornákon oly sok dicsőséget szerzett Admirál Casino gárdájára épülő együttes a jövőben Admirál-Haladás VSE néven az NB II-ben szerepel majd.

- A labdarúgás kedvelőinek szeretnénk egy új lehetőséget kínálni - mondta Somfalvi Csaba, a csapat intézője. - Első ízben kapcsolódunk be a bajnoki küzdelmekbe a második vonalban. Az NB II-ben a nyugati és a keleti régióban egyaránt 13 csapat van. A Nyugati-csoportban csupán öt vidéki: Keszthely, Dunaújváros, Győri ETO, Tolna és mi, a többi budapesti alakulat. Körmérkőzés után az 12. helyezettek rájátszással döntenek az élvonalba jutásról. Célunk a felkerülés. A 20 fős keretünkben több volt Haladás játékos is található, így a teljesség igénye nélkül Jakab Csaba, Ceglédi Balázs, Varga Attila, Neczpál Gábor, Bánfalvi Attila, Bánfalvi Zsolt, Németh Péter, ifj. Jáger Sándor. A szabályokról röviden csak annyit: a csapatlétszám 1+4 fő, a játékidő (tiszta) 2x20 perc, az 5. fault után büntetőrúgás következik 

Az Admirál-Haladás VSE gárdája valamennyi hazai mérkőzést egyaránt 19.30 órás kezdéssel a Haladás munkacsarnokában rendezi meg, a belépés ingyenes.

A Dunaújváros elleni nyitómérkőzésen (szeptember 27.) a szurkolók még egy pohár sörre is a csapat vendégei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!