Sport

2016.11.22. 20:20

Görögországban a kick-box élmezőnye - Bárdosi Sándornak van esélye az éremre

Loutraki - Vasárnapig Görögország ad otthont a WAKO kick-box Európa-bajnokságnak a kick-light, pointfighting, full-contact, és formagyakorlat szakágakban. Ott van a mezőnyben a szombathelyi Bárdosi Sándor is.

Tóth Gábor

A szombathelyi színeket a Perfect Change-Metex05 Controll SE junior világbajnoka, Bárdosi Sándor képviseli az Eb-n kick-light -79 kg-ban - ahol az előzetes nevezések szerint erős a mezőny.

Bárdosi Sándor jó formában utazott a kontinenstornára Fotó: Controll SE

- Jó formában érzem magam, a felkészülésem jól sikerült - jelezte Bárdosi Sándor. - A kondíciómmal biztosan nem lesz gond, és technikailag is sikerült fejlődnöm. Motivált vagyok, szeretném magamból kihozni a maximumot. Eredmény tekintetében a tisztes helytállás az alap, aztán meglátjuk majd, hogy ezt sikerül-e éremre váltanom. Nagyon sok múlik azon is, hogy milyen lesz a sorsolásom, és éppen milyen napot fogok ki.

Bárdosi felkészülését klubedzője, egyben a kick-light, light-contact szakág vezetője, Dancsó Zoltán irányította. Többek között kemény munka zajlott a dunavarsányi edzőtáborban is. A tréner szerint Bárdosi Sándornak jó esélye van az éremre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!