Sport

2014.07.17. 17:11

Gyanógeregyei falunap: főszerepben a foci

Gyanógeregye – A település falunapja bővelkedett a sportprogramokban, természetesen a főszerep a focilabdáé volt.

Horváth Erika

Két helyi kötődésű labdarúgócsapat kispályán oda-visszavágót játszott egymással – mindkét meccset a Gyanógeregye nyerte.

Gyanógeregye–Vegyesköret 7-6 (4-3). Gólszerzők: Kokas, Horváth Gy. 5, Fülöp, illetve Sejber, Szovák 2, Molnár 2, Komáromi.

Gyanógeregye–Vegyesköret 4-1 (2-1). G.: Molnár, Fülöp, Nagy, Horváth Gy., illetve Király.

A győztes csapat tagjai: Rába Tamás, Fülöp Tamás, Kokas Péter, Szücs Milán, Nagy Zoltán, Katona József, Molnár Bence, Horváth Győző, Bertók Ferenc.

A hetesrúgó-versenyt Komáromi Ákos nyerte ifj. Rozs Róbert és Szovák Balázs előtt.

A Nősök és Nőtlenek is összecsaptak 2x15 perc erejéig. A rendes játék idő 4-4-gyel zárult, ám a 3x5 perces hosszabbítás után egyértelműen – 8-5-re – a Nőtlenek kerekedtek felül.

A falubeliek, illetve vendégeik próbára tehették magukat lövészetben is, légpuskával. Az eredmények. Női: 1. Vincze Tímea, 2. Gróf Boglárka, 3. Mozsár Petra. Férfi: 1. Kovács Béla, 2. Horváth Győző, 3. Pék András. Lány: 1. Pék Regina. Fiú: 1. Hersíts Tamás, 2. Czene Roland, 3. Németh Noel.

A sportprogramokat mókás vetélkedők – dinnyeevőverseny, palacsintaevés, lovaglás is színesítette. Fellépett a sorkifaludi Nefelejcs Népdalkör, a tanakajdi-vasszécsenyi Rozmaring Asszonykórus, a Püspökmolnári Nyugdíjasklub pedig színi előadással szórakoztatta a nagyérdeműt. A nap bállal, tűzijátékkal és tombolasorsolással zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!