Sport

2011.08.25. 02:28

Gyorsasági autós ob a Pannónia-ringen

A Duna-Autó autós gyorsasági országos bajnokság 7. és 8. futamának a hétvégén a Pannónia-ring ad otthont. A kistúra kategória mezőnyében ott lesz Kiss Norbert is.

Vastag Nándor

 

A szombathelyi Kiss Norbert csak az ob első, májusi versenyhétvégéjén indult, a Hungaroringen egy SEAT-tal a Leon Kupa mindkét futamát megnyerte. Norbi most vált, a Proex Sport Renault Cliójával a 2000 kcm alatti kistúra kategóriában (szombat, 10.30, vasárnap, 10.55) száguld.

 

- A csapat saját építésű autójával indulok az ob-n. A mezőny erős, de ha magamból és a kocsiból is 110 százalékot hozok ki, akkor a dobogós helyezésekért küzdhetünk. A finomhangolást múlt héten és a napokban már itt, a pályán végeztük, amit nagyon köszönünk a Pannónia-ringnek - mondta Kiss Norbert.

 

Az ob-t pénteken 14.30-tól az időmérők nyitják. Szombaton 8.40-kor kezdődnek a versenyek, majd 15.15-től ismét az időmérők következnek. Vasárnap 8 és 16 óra között csak futamok lesznek. A rendezvény belépődíjas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!