Sport

2013.12.18. 14:30

Győzelemmel zárta az évet a HVSE-SZoESE

Kalocsa - Idegenbeli győzelemmel zárta az évet a Haladás VSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

Kalocsa SE -Haladás VSE-SZoESE
1:3 (26, -23, -21, -15).
Kalocsa, NB II-es női röplabda-mérkőzés.

HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Homor, Szalontai E., Erdősi, Werkman. Csere: Horváth M., Simon F. Simon R. Halmosi, Tóth. Edző: Bodzer Attila.

A kimerítő utazás után a meccsre éppen beesve érkező szombathelyieket az első szettben 25 perces küzdelem után felőrölte a lelkesen játszó házigazda (28-26). A másodikban viszont már magukra találtak a vendégek, végig 3-4 ponttal vezetve egyenlítettek (23-25). A harmadik játékrészben a kalocsaiak ejtésekkel próbáltak zavart okozni a vasiak soraiban, de ők jól mezőnyöztek és magabiztosan is támadtak (21-25). A negyedik játékrészben remekül koncentrálva pörgött tovább a Haladás, pillanatnyi esélyt sem adva ellenfelének, és 16 perc alatt le is zárta a mérkőzést (15:25). Junior: 1:3.

Összeszedett, jó játékkal búcsúzott az esztendőtől a HVSE-SZoESE (Fotó: Unger Tamás) 

Bodzer Attila: - Óriási öröm, hogy az évet a felnőtt és a junior csapatunk is győzelemmel zárta. Kiegyensúlyozottan játszottunk, ezt mind a csapatrészekre, mind a mérkőzés folyamatára értem, csak gratulálni tudok a lányoknak.

A HVSE-SZoESE a nyugati csoport harmadik helyéről várja a január 25-ei folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!