Sport

2009.05.07. 02:28

Háromnapos sportdzsembori a megyeszékhelyen

Szombathely - Május 8-10-éig a Király Sportlétesítményben háromnapos sportdzsemborira várják a sportolókat és az érdeklődőket.

Gergácz Zoltán

Jelentős uniós támogatásnak is köszönhetően a Biciklon SC, a Király Szabadidősport Egyesület és az Aerofitt Spinning Club Pannon Térségi Sportnapok néven eseményekben gazdag sporthétvégére várja az érdeklődőket a Király Sportlétesítménybe. Pénteken 17 órától futóversenyt rendeznek. Távok: 400, 800, 10 000 méter. Szombaton 10 órakor rajtol az országúti kerékpárverseny. 

A távok: 8,5 km (Nárai közepén fordítóval), 38 km (fordító Felsőcsatár), 74 km (fordító Bozsok). Utóbbival párhuzamosan az Országos Főiskolai Kupát is megrendezik. Fejvédő használata kötelező. Vasárnap 10 órától 11 település - Nárai, Pornóapáti, Horvátlövő, Vaskeresztes, Felsőcsatár, Narda, Bucsu, Bozsok, Dozmat, Sé, Torony - kistérségi sportvetélkedője veszi kezdetét. Lesz többek között lábtenisz, talicskatolás, kötélhúzás, szlalom, célba dobás, zsákban futás. Egy-egy település több csapatot is indíthat. Lehetőség lesz szabadtéri spinningre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!